Ga nog niet direct weg!

"Janne, ik wil meer van die spelideeën!"

Ben jij ook die logopedist met een kast zo uitpuilend van de spelletjes, dat er al wel eens spelletjes uitvallen als je ze open doet? Zo die logopedist die in bepaalde winkels niet buiten kan lopen zonder een mand (of kar) vol nóg meer spelletjes waar je hopelijk wel ergens een plekje voor zal vinden. Spelletjes die je eigenlijk niet echt gebruikt voor fonologie, want ja... Ja, waarom eigenlijk niet? Je kan ze er perfect voor gebruiken! Maar hoe dan?!

De Taaltoren to the rescue met Spelen met fonologie!

Spelen met fonologie is een gids vol spelideeën voor je Hodson & Paden én Metaphon therapieën met maar liefst 30 gezelschapsspellen, waarvan je er sowieso al heel wat in je kast hebt liggen.

En... pagina's en pagina's met kant-en-klare minimale paren om meteen te gebruiken bij je gezelschapsspellen.

✨ Haal meer uit je materiaal 
✨ Bereid je therapieën sneller voor
Schakel snel bij de boodschap: "dit is saai"
✨ 189 pagina's vol inspiratie en materiaal


Haal alles uit de kast voor jouw fonologische therapieën met Spelen met fonologie!

Dat wil ik!

"Ik wil meer minimale paren, Janne. Méér!"

En dan liefst ook nog minimale paren die al volledig gemaakt zijn, toch? En handig om mee te nemen? Waar je dus zelf vooral geen tijd meer in moet steken? Er zitten helaas nog altijd maar 24 uren in een dag en soms zijn die helemaal vol gepland. Ik wil je dus graag nog helpen en een deel van jouw tijd terug geven. Want om prentjes te zoeken, knippen, plakken en lamineren hebben we eigenlijk geen tijd, toch? Maar als je een fonologische therapie volgens Metaphon wil geven, heb je wel minimale paren nodig. En liefst op mooie kaartjes zodat kleuters er effectief mee willen werken.

Wij hebben exact wat jij zoekt: onze Minimale Paren Kaarten. 

🤩 Simpel getekend
🤩 Stevig speelkaartformaat
🤩 Compact om overal mee te nemen (of om makkelijk in die uitpuilende kast te steken 😉)

Elk minimaal paar zit 4 keer in het doosje zodat je makkelijk ganzenbord, lotto, memory of andere spelletjes kan spelen. Claim je tijd terug met onze Minimale Paren Kaarten!

Die wil ik!

Wat je ook kiest, ik sta klaar om jou te helpen!

Liefs x

Janne