Contacteer ons

Als je bezorgd bent om de spraak of taal van je kind, neem gerust contact op met ons om ondersteuning en hulp te krijgen zodat je kind zijn maximale potentieel kan bereiken.

Contacteer ons

Op 15 september 2023 sluit onze logopediepraktijk helaas de deuren. Om die reden is het niet meer mogelijk om nieuwe aanmeldingen aan te nemen. Voor een overzicht van logopedisten in je buurt, kan je terecht op de website van de VVL.

Praktijkuren

Ma - Vr van 9:00 tot 19:00*

* Uren zijn verschillend per collega en tijdens vakantieperiodes

Je vindt onze praktijk in het centrum van Wilrijk op het Sporthalplein 227 (hoogste appartementsgebouw net achter de Bist). De ingang bevindt zich één verdieping boven het straatniveau.

Met de auto rijd je de parking omhoog op de hoek van de Koningin Elisabethstraat en de Mastweg. Parkeren kan ook vlakbij op het Mastplein of de Bist (vergeet je parkeerschijf niet).

Te voet neem je de trap omhoog in de Koningin Elisabethstraat (over de sporthal) of links of rechts naast het gebouw (aan de Mastweg of de Bistweg).

Je neemt de uiterst rechtse ingang met opschrift “Ribera”. De praktijk bevindt zich op de 16de verdieping en is bereikbaar via de lift of de trap (voor de sportievelingen).

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten