Ga nog niet direct weg!

Zit jij ook in de knoop over de taalontwikkeling van jouw kindje?

Ik heb twee kinderen, Emma en Noah. Bij Emma verliep alles in haar taalontwikkeling vanzelf. Noah was een ander verhaal. Als logopediste had ik toch wel snel door dat zijn taalontwikkeling wat trager liep dan zou moeten. Noah haalde zijn mijlpalen wel, maar telkens met de hakken over de sloot. Zijn woordenschat was heel beperkt en zijn zinnen raakten niet verder dan tweewoordcombinaties.

En ik wou als logopediste toch heel graag dat hij vlotter zou kunnen praten en communiceren.

Vanaf dat moment ben ik kei hard gaan inzetten op de taalontwikkeling van Noah. Alle logopedische technieken die ik bij de kindjes in mijn praktijk hanteerde, begon ik heel expliciet bij Noah toe te passen. Na een tijdje merkte ik echt een verschil. Zijn woordenschat groeide enorm en ook zijn zinnen werden langer. Mijn moeder- en logopedisch hart kon weer tot rust komen. 

Ik merkte zo'n verandering in Noah en ik was zo blij dat ik al mijn logopedische kennis kon inzetten. En toen besefte ik... niet alle ouders hebben die logopedische kennis. Veel mensen kiezen ervoor om ouder te worden, maar hebben dus niet allemaal die kennis die ik als logopedist wél heb. Als je dan het gevoel hebt dat er iets niet klopt met de taalontwikkeling van je kind, wat doe je dan? Waar zoek je hulp? Hoe zoek je hulp? Hoe weet je of er eigenlijk wel iets aan de hand is?

En exact dát is de reden waarom ik Peuterpraat heb gemaakt. Peuterpraat is een online cursus voor ouders waarin ik alles uitleg over taalontwikkeling bij baby's en peuters

Om jou als ouder vol vertrouwen de taal van je kind te laten stimuleren. 
Om jou als ouder exact te laten weten wat je kind op welke leeftijd moet kunnen.
Om jou als ouder de tools aan te reiken om je kind talig te helpen.

Wil jij meer informatie over Peuterpraat? Klik dan snel op de knop!

Naar Peuterpraat

"Janne, een hele cursus is wel veel ineens hoor."

Dat begrijp ik! Hoewel het allemaal korte video's zijn, voel je je er misschien nog niet helemaal klaar voor. Maar je maakt je toch nog altijd zorgen over die taalontwikkeling. Of misschien zit je met vragen over uitspraak of stotteren? Dan heb ik de ideale oplossing: een adviesgesprek.

Je kan bij mij een één-op-één adviesgesprek boeken. We gaan samen een uur aan de slag. Jij stelt al je vragen, ik luister en geef jou informatie en tips op maat. Op die manier kunnen we samen bepalen wat jij en je kind nodig hebben.

Tips voor jouw kind en jouw situatie.
Tips, zodat jij vol vertrouwen verder kan.

Ik wil een adviesgesprek!

Wat je ook kiest, ik sta klaar om jou te helpen!

Liefs x

Janne