Verbale routines

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 46 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Hoe lok ik de meeste woordjes uit bij peuters? Wel, dat is met verbale routines. Maar… wat is een verbale routine? Wat zijn de voordelen van zo’n verbale routine? Hoe zet je ze op en wanneer kan je ze gebruiken? Dat hoor je in deze nieuwe aflevering!

Geïnteresseerd in ons gratis webinar over taalontwikkeling? Je vindt het ⁠⁠hier⁠⁠!

De wachtlijst van Peuterpraat is ondertussen gesloten, maar ⁠hier⁠ vind je de cursus zelf! Heb je na het luisteren de belangrijkste tips van Janne graag in een duidelijk overzicht? Dat kan via het bovenstaande formulier.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne