Van woorden naar zinnen

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 14 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Oké, dat eerste woordje van je kindje heeft je misschien al bloed, zweet en tranen gekost en nu moet je nog aan ZINNETJES beginnen?! No worries, want ook daar hebben we bij de Taaltoren enkele gemakkelijke trucjes voor!

In deze podcastaflevering deel ik openhartig hoe ik met Noah de afgelopen weken op zinnetjes heb geoefend en waarom ik dat moeilijk vond. En toon ik je hoe jij meer en vooral nuttigere woordjes aan je kindje aanbiedt.

Geïnteresseerd in ons gratis webinar over taalontwikkeling? Je vindt het ⁠⁠⁠⁠⁠hier⁠⁠⁠⁠⁠!

Je kan alle informatie nog eens nalezen op ⁠onze website⁠ of de tips downloaden via het formulier hierboven.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne