Hoe stimuleer ik nieuwe woordjes?

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 21 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Een goeie mama of papa zijn is niet altijd even gemakkelijk. Dat weten we allemaal. Er komt zoveel op je bord, ook dingen waar je niet altijd alles over weet. Zoals de taalontwikkeling van je kind bijvoorbeeld. “Hij is 2,5 en praat nog niet, is dat erg?”  “Mijn dochter reageert niet op haar naam, wat moet ik doen?”  “Is de tablet echt zo slecht voor de taalontwikkeling?”

In podcastaflevering 21 beantwoord ik enkele veelgestelde vragen van ouders over de vroege taalontwikkeling, om jou dat extra duwtje in de rug te geven! En onthoud, mama, papa, plusouder, oma of opa: je bent goed bezig!

Alles nog eens rustig nalezen? Dat kan ⁠hier⁠! Geïnteresseerd in ons gratis webinar over taalontwikkeling? Je vindt het ⁠⁠⁠⁠⁠hier⁠⁠⁠⁠⁠! Een handig overzicht van tips om nieuwe woordjes te stimuleren? Dat vind je hieronder.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne