Helpende en niet-helpende gedachten

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 24 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

“Nee mama, dat is wel geen vliegtuig he!” Stampvoetend stormt je kindje weg. Je herkende niet wat hij had getekend… De volgende keer komt hij niet meer zo enthousiast aanlopen. Maar schuifelt hij heel onzeker naar je toe, houdt hij de tekening dicht tegen zich aangeklemd en vraagt hij met een bibberend stemmetje of je ernaar wil kijken. 

Wat er gebeurd is? Je kindje heeft een niet-helpende gedachtencirkel gemaakt. En die negatieve gedachten bepalen nu ook zijn gevoelens en zijn gedrag. Wil jij weten hoe het daar nu precies mee zit? En vooral hoe je die gedachten kan ombuigen? Beluister dan zeker podcastaflevering 24! Daarin leg ik het je van naaldje tot draadje uit!

Alles nog eens nalezen? Dat kan ⁠hier⁠! Het schema van de gedachtencirkel als download? Dat vind je hierboven.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne