Help, mijn kind is een poepschuiver

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 23 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Ligt jouw baby graag op zijn buik? Of schreeuwt hij moord en brand … zoals Emma? Kruipt hij lustig rond? Of vindt hij poepschuiven veel leuker … zoals Emma? Wist je dat het zelfs voor de vaardigheden op school belangrijk is dat hij leert van kleins af aan leert buikliggen en kruipen?

Ellen en Ilona, de 2 kinderkinesisten bij Educate and Inspire, leggen het van naaldje tot draadje uit in podcastaflevering 23!

PS Ze hebben aan het einde nog een enorm leuke, exclusieve verrassing voor mama’s en papa’s die hun kindjes willen leren buikliggen, kruipen of stappen. Die wil je niet missen, trust me.

Alle info nog eens nalezen? Dat kan ⁠hier⁠! De tips graag in een handig overzicht? Dat vind je ⁠hierboven!

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne