Emma's favoriete prentenboeken

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 9 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Wil je graag voorlezen aan je kindje maar heb je geen idee waar te beginnen? 🤯 In deze podcastaflevering lijst ik Emma’s 10 favoriete prentenboeken op, perfect voor kinderen van 0 tot 3,5 jaar!

De boekjes zijn niet alleen leuk, ze zijn ook top voor de ontwikkeling van je zoon of dochter. Ze worden voorbereid op nieuwe situaties en gebeurtenissen, ze leren de woordenschat om die nieuwe gevoelens te benoemen en nun taalontwikkeling wordt gestimuleerd door makkelijk te onthouden rijmpjes.

Lees alle informatie nog eens na op ⁠onze website⁠ of download het overzicht van de prentenboeken hieronder.

Veel luister- en leesplezier!

Liefs, Janne