De meest voorkomende uitspraakmoeilijkheden
bij jonge kindjes

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 10 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Zegt je kindje soms ‘ba’ in plaats van bal? Of ‘jups’ in plaats van ‘rups’? Dan is deze podcastaflevering er eentje voor jou! Ik heb het over één van mijn favoriete onderwerpen: uitspraakmoeilijkheden bij kindjes.

Aan de hand van voorbeelden uit mijn thuisomgeving vertel ik je welke processen er zijn, welke normaal zijn in de ontwikkeling én wanneer je best even bij de logopedist langsgaat.

Zoals altijd kan je alle informatie nog eens nalezen op ⁠onze website⁠ en het overzicht van de processen hieronder downloaden.

Veel luisterplezier!

  • De Taaltoren BV
  • Elsbosken 25/1
  • 2547 Lint
Follow Us