De groeikracht van muziek

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 15 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Zingen (of gillen) jouw kindjes net zo graag als de mijne? Dan heb ik fantastisch nieuws voor je: zingen en muziek maken is niet alleen leuk, je stimuleert er ook hun ontwikkeling mee. En: hoe vroeger, hoe beter, vertelt begeleider van een kleuterkoor en vocal coach Hanne Delanghe van ⁠The Vocologist⁠.

In aflevering 15 van Vanzelfsprekend deelt ze haar supereenvoudige tips & tricks waarmee jij als ouder of professional je kindje niet alleen helpt om te zingen en muziek te maken, maar ook te groeien als mens.

Lees jij graag alles nog eens na? Dat kan via ⁠onze website⁠! Het overzicht met de tips downloaden kan hieronder.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne