De executieve functies van je kind thuis trainen

Ontvang het overzicht hier helemaal gratis! 

Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 11 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Je bent met je kindje in de supermarkt. Plots gaat hij als een bezetene in het midden van het gangpad op de grond liggen krijsen omdat hij geen snoepjes krijgt… We’ve all been there...

Wist je dat je je kindje heel eenvoudig thuis kan stimuleren om zijn emoties beter de baas te blijven? 

In deze aflevering vertelt ergotherapeute Evelyn Schrauwen over de 11 verschillende executieve functies én geeft ze tal van gemakkelijke tips om thuis en in de klas toe te passen.

Zoals altijd kan je alle informatie nog eens nalezen op ⁠onze website⁠ en het handige overzicht van de tips hieronder downloaden!

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne