De acht spelniveaus

Download het overzicht hier helemaal gratis! 


Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 13 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Door te spelen leert je kindje 101 dingen: woordenschat, zinsbouw, probleemoplossend denken, sociale vaardigheden, noem maar op. Alleen speelt hij of zij misschien niet meteen zoals jij denkt dat het moet. In ons hoofd dient een auto om mee te rijden, niet om door de lucht te vliegen. De spelontwikkeling van kinderen verloopt in 8 verschillende niveaus. En die kan jij als ouder heel eenvoudig stimuleren! In deze aflevering vertel ik je er alles over!

Geïnteresseerd in ons gratis webinar over taalontwikkeling? Je vindt het ⁠⁠⁠⁠⁠hier⁠⁠⁠⁠⁠!

Zoals altijd kan je alle informatie nog eens nalezen op ⁠onze website⁠ of kan je het overzicht van de spelniveaus hieronder downloaden.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne