Autistische kindjes en taal

Download het overzicht onderaan hier gratis! 


Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 17 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Autistische kleuters en peuters communiceren niet abnormaal. Ze doen het gewoon anders. Zowel in de manier waarop ze taal leren en verwerken, als de signalen die ze jou geven. Hoe drukt jouw autistische kindje zich uit? Hoe leer je hem nieuwe taal aan? En hoe laat hij weten dat hij met je wil communiceren? Dat en nog veel meer vertelt Isabel Witters je in deze wondermooie podcastaflevering 17!

Alle informatie nog eens rustig nalezen? Dat kan op ⁠onze website⁠!

Geïnteresseerd in ons gratis webinar over taalontwikkeling? Je vindt het ⁠⁠⁠⁠⁠hier⁠⁠⁠⁠⁠!

Alle tips graag in een handig overzicht? Dat kan hieronder.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne