Vijf tips om uitspraakmoeilijkheden
thuis aan te pakken

Download het overzicht hier helemaal gratis! 


Misschien kwam jij hier via onze podcast, maar misschien ook gewoon via Instragram! Deze download hoort bij aflevering 18 van Vanzelfsprekend, onze podcast over (taal)ontwikkeling bij jonge kindjes. Hieronder vind je de beschrijving van de aflevering en een link om te luisteren. Als jij graag de gratis download wil, kan dat door simpelweg het formulier hieronder in te vullen!


Ik wil de gratis download!

 Je download komt eraan!

Je download is onderweg naar je mailbox. Dit kan tot 10 minuten duren.
Heb je na 10 minuten nog niets ontvangen? Check dan ook eens je spam.

Denk je nu: "Ja, weeral mijn e-mailadres opgeven in ruil voor spam"? No worries, wij sturen vooral graag tips en tricks door die je gemakkelijk kan toepassen. Ben je onze e-mails tóch beu? Dan schrijf je je gewoon uit, simpel toch?

Misschien heb jij het ook al gemerkt: de wachtlijsten bij sommige logopedisten met een specialisatie in fonologie zitten eivol. Gelukkig kan jij met onze 5 tips zelf met je kleuter aan de slag om uitspraakmoeilijkheden aan te pakken! 

Welke 5 tips dat precies zijn? Dat ontdek je in deze podcastaflevering! We kunnen al wel verklappen dat ze makkelijk, laagdrempelig en gewoonweg supertof zijn! Zoals altijd kan je de informatie nog eens nalezen op ⁠onze website⁠. Het overzicht met de 5 tips kan je hieronder krijgen.

Veel luisterplezier!

Liefs x
Janne